середу, 5 квітня 2017 р.

«Шкіряний мяч – 2017» - центральної зони Кіровоградської області

             1 квітня 2017 року в Маловисківському районі пройшов ІІІ етап Всеукраїнських змагань з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч – 2017» серед юнаків 2003 року народження.  В даних змаганнях взяли участь 3 команди з районів області – це Маловисківський район, Новомирогородський та Новоархангельський райони. Змагання були проведенні на  високому рівні: суддівство, підготовка місця проведення змагань, майданчик відповідно вимог Всеукраїнського регламенту. Вважаю що змагання такого рівня могли бути проведенні лише завдяки професійній майстерності директора ДЮСШ Маловисківського району Іванова С.М. та злагодженій та кваліфікованій роботі суддівської колегії.
            В результаті спортивних баталій Маловисківський район посів третю сходинку турнірки отримавши дві поразки. Новомиргородський район отримав поразку від Новоархангельського району та переграв маловисківців посів ІІ сходинку турнірної таблиці. І місце за Новоархангельським  НВО №1 (директор Косенко І.М., тренер Горбачов С.А.)

Сергій Михайлович не відступаючи від регламенту про проведення змагань вдало провів змагання з жонглювання, ударів на точність та на дальність, де перемогу з жонглювання здобув представник Новоархангельського району Головань Максим,  удари на дальність (41 м) та на точність 5 із 5 за Бєдіним Віталієм теж представник Новоархангельського НВО №1 Новоархангельської районної ради. Отже, Новоархангельське НВО №1 у фінальній частині обласних змагань з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч – 2017».

1 коментар:

  1. Best Online Slots for Free Play in 2022 - JTM Hub
    Best Online Slots for Free Play · Starburst · 양주 출장안마 Starburst · PlayOJO · Red 삼척 출장안마 Tiger · 오산 출장마사지 Free Slot · Golden Tiger · PlayOJO · Bimbo Play · 태백 출장마사지 Slots 나주 출장샵

    ВідповістиВидалити